REINERTSEN Murmansk blir internasjonale filmstjerner

F.v.: Yuri Kazharaliev, REINERTSEN NWR; Maria Goman, rådgiver i Det norske barentssekretariatet og  Guy Pugh, Development Producer BBC.

F.v.: Yuri Kazharaliev, REINERTSEN NWR; Maria Goman, rådgiver i Det norske barentssekretariatet og
Guy Pugh, Development Producer BBC.

I anledning OL i Sochi 2014 lager BBC en dokumentarfilm fra Russland. De har to filmteam som drar i hver sin retning fra Sotchi. Det ene laget drar mot øst og ender opp i Vladivostok. Det andre reiser mot nord og har siste stopp i Murmansk.

Siden Murmansk fylke grenser mot både Finland og Norge, ønsket BBC å undersøke hvordan grensesamarbeidet med de to skandinaviske landene fungerer i praksis. Under besøket hos REINERTSEN Murmansk 21. august kartla de lokasjoner og forberedte oss på hva de ønsker å filme. BBC kommer tilbake med filmteamet den første uka i oktober.

Etter en generell presentasjon av REINERTSEN ga vi dem historien om etableringen i Murmansk fra 2005 og frem til i dag, og vi fortalte dem hvilke muligheter vi ser for fremtiden.

Vi gleder oss, nå blir vi også internasjonale filmstjerner!

Jan Atle Lund
Kontorsjef REINERTSEN Murmansk

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to REINERTSEN Murmansk blir internasjonale filmstjerner

  1. Tilbaketråkk: BBC trykker REINERTSEN NWR til sitt bryst | REINERTSENs blogg

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: