Tverlandsbrua er hel

Tverlandsbrua. Foto: Roger Eriksen.

Tverlandsbrua. Foto: Roger Eriksen.

Nå er Tverlandsbrua hel! Torsdag 29.8. ble siste støyp lagt, slik at brua nå er helstøpt og endene møttes. Det er ganske nøyaktig to år siden første spadetak ble tatt på prosjektet.

«Det er enda en del arbeid som gjenstår, men det føles bra å ha nådd en milepæl,» sier Gunnar Bakken som er anleggsleder hos REINERTSEN.

Les mer i Avisa Nordlands artikkel «Nå er brua hel» (29.8.2013).

Kontrakten er en del av prosjektet RV 80 Løding-Vikan som ligger ca. 2 mil utenfor Bodø i retning Fauske. Les mer om prosjektet hos Statens vegvesen.

Se også filmen vi har fått laget om byggingen av brua på REINERTSENs Youtube-kanal.

Se flere bilder på REINERTSENs Facebook-side.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: