REINERTSEN legger puslespill på Valsneset

Fiskeforfabrikken på Valsneset ligger i naturskjønne omgivelser. Foto: Kirsti Fosseng Traa.

Fiskeforfabrikken på Valsneset ligger i naturskjønne omgivelser.

Fosna-Folket har skrevet en flott artikkel om fiskeforfabrikken på Valsneset i Bjugn kommune. REINERTSEN har ansvar for fundamentering og oppføring av prosessbygget samt en del andre mindre bygg på området. Prosjektleder for REINERTSEN, Gudmundur Thordarson, må holde tunga rett i munnen sammen med de over 100 menneskene som arbeider på anlegget hver dag. Fabrikken skal produsere allerede fra neste sommer, så logistikken og effektiviteten på prosjektet er viktig.

Det legges stor vekt på HMS, boforhold, matservering og generelt ordnede forhold. Marine Harvest-prosjektet har blitt som en liten landsby der arbeiderne bor på enerom i brakkeriggene, spiser i kantina og arbeider på området 4-6 uker i slengen. I løpet av høsten når anlegget en toppbemanning på ca. 200 stykker. Da skal det blant annet bygges en 80 meter høy pipe som frakter bort lukta etter at biorenseanlegget har gjort sitt. Når anlegget er ferdig skal det produseres 220 000 tonn fiskefor her, og det blir det mye laks av. Vi gleder oss til det står ferdig. Stå på i mens, gutter og jenter!

Les hele artikkelen på PDF her: «Fiskeforfabrikken på Valsneset tar form» (Fosna-Folket, 30.8.2013).

Les eldre blogginnlegg om Marine Harvest-prosjektet her.

Se flere bilder fra prosjektet på REINERTSENs Facebook-side.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: