Revisjonsstans på Troll A

Fornøyd gjeng fra REINERTSEN om bord under revisjonsstansen. Fra venstre: Knut, Steinar, Dmitri, Jan og Karl.

Fornøyd gjeng fra REINERTSEN om bord under revisjonsstansen. Fra venstre: Knut, Steinar, Dmitri, Jan og Karl.

De siste to ukene har vært en hektisk tid på Troll A. Plattformen har stått stille med nedstengt produksjon for årlig vedlikehold. Den største delen av aktivitetene på Troll A under denne RS’en handlet om forberedelser for å ta i mot en ny modul, men REINERTSENs V&M-organisasjon hadde også noen prosjekter.

Mesteparten av arbeidet for REINERTSEN i år var på prosjektet hvor gamle strømforsyninger i en rekke instrumentkabinett ble byttet ut med underleverandøren ABB. Dette kan ikke gjennomføres når plattformen er i drift da deler av produksjonsanlegget ville gått ned når strømmen forsvinner. Andre viktige jobber REINERTSEN utførte var bytte av instrumenttubing samt sveising av rør og rørsupporter (assistansejobb) som bare er mulig på kald plattform.

Det kom i tillegg inn et hasteoppdrag. Under befaring høyest oppe i fakkelen oppdaget man at bekledningen på varmeskjoldet som skal beskytte strukturen mot varmen flammen avgir var svekket. Å skifte ut bekledningsplater blir et oppdrag for REINERTSEN under neste RS i 2014. Fakkelen kan bare inspiseres under stans, så alle mål og detaljer skulle dokumenteres mens plattformen stod.

Hele RS-gjengen fra REINERTSEN, både offshore og på land, gjorde en kjempeinnsats og alle prosjekter ble gjennomført i henhold til plan og uten avvik. «REINERTSEN har utført sine aktiviteter i RS2013 på Troll A på en glimrende måte», sa en fornøyd Marianne Fredagsvik, plattformsjef på Troll A.

Dmitri Gorski
Ferdigstillelsesansvarlig på Troll A for RS2013.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: