Arktisk møte i Murmansk

Arktisk strategimøte i Murmansk.

Arktisk strategimøte i Murmansk.

Den russiske statsdumaen inviterte Den arktiske parlamentarikerkomiteen til et møte i Murmansk 18.-20. september. På agendaen stod bl.a. presentasjonen av den russiske strategien for Arktis frem til 2020, samt et ønske fra komiteen om å avlegge REINERTSEN et besøk.

Vi forberedte oss på å ta i mot en delegasjon på 28 personer fra de åtte arktiske landene pluss representanter fra EU. Det viste seg at kun de fra Cananda og Murmansk møtte. De fra Europa kom via Kirkenes og rakk ikke frem i tide. Uansett fikk de fremmøtte en varm velkomst, presentasjon av REINERTSEN og en runde i to av verkstedene før de hastet videre etter 45 minutter.

Les mer om arktisk møte i Murmansk.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: