Fokus på HMS på utreiseseminar for Heidrun LPP

Utreiseseminar_september

Heidrun LPP mobiliserte offshore 1. oktober, og de hadde derfor utreiseseminar 11. september på Radisson Blu på Værnes. De fikk samlet ca. 50 av de som skal jobbe offhore den første tiden for gjennomgang av arbeidsomfang og fokus på HMS. Et foredrag som gjorde spesielt inntrykk på forsamlingen var fra Stillasbyggeren Gustavo Dominguez som fortalte om ei arbeidsulykke i 2003, hvor han falt 14 m og ble hardt skadd. Gustavo var etter åtte års rehabilitering tilbake i arbeid som stillasbygger. Han hadde en innfallsvinkel som fokuserte mye på hva som skjer i eget og pårørendes liv etter en slik hendelse.

Alt i alt ble det en meget vellykket samling som vi har tenkt å kjøre to ganger til i løpet av vinteren for å fante opp alle som jobber offshore for Heidrun LPP.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: