Nye kontorer for Universitetet i Nordland

Universitetet i Nordland

REINERTSEN Bodø jobber med et prosjekt for nye kontorer på Universitetet i Nordland (UiN). Prosjektet består i all hovedsak i å bygge to nye 3.-etasjer på eksisterende bygningsmasse. Prosjektets utfordringer består for det første av lekkasjeproblematikk (fuktskader på underliggende og tilstøtende bygningsmasser) i bygningstiden. I tillegg skal nybygget bygges i passivhusstandard, og byggetiden er meget kort. Statsbygg er oppdragsgiver, og begge fløyene skal overleveres i januar 2014.

Her ser vi på det ene bildet at B-fløya er kledd inn i presenning. Det vil si at bærende stål og lettak er kommet på plass, og dekket/tidligere tak er renset for isolasjon og tekking. Videre aktiviteter vil bli utført i tørt og fint klima under tildekking. På det andre bildet ser vi at bærende stål er kommet på plass, og at lettaket er under montasje. I skrivende stund er også dette på plass i følge prosjektleder Per H. Berg, og A-fløya er sikret under presenning for vinteren.

Her kan du lese mer om hva passivhusstandard er: http://www.standard.no/no/Fagomrader/Bygg-og-anlegg/Energi-i-byggverk/Passivhus/

Universitetet i Nordland

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: