REINERTSEN har vunnet Tekla BIM Awards!

Tekla BIM Awards. Her ser vi Adam Hemmingsson, Elin Persson, Mikaela Hansson och Erik Åkerman.

Tekla BIM Awards. Her ser vi Adam Hemmingsson, Elin Persson, Mikaela Hansson och Erik Åkerman.

REINERTSEN har vunnet Tekla BIM Awards! Vi gratulerer!

Mot slutten av sommeren sendte REINERTSEN inn modellen av prosjektet på Marine Harvest, en presentasjon av prosjektet og en beskrivelse av hvordan de har jobbet til Tekla BIM Awards, og i høst ble de kåret til vinnere i kategorien stål:

“Vinnarna i Stålkategorin är Reinertsen Sverige AB. Projektet har haft ett flöde från projektering till tillverkning och bygge via Tekla BIMsight. Ett projekt där man blandat stål, prefab och platsgjutet med armering. Med modellens hjälp har man klarat att arbeta över flera gränser med språk och redovisningssätt», motiverar juryn.
Les mer på tekla.com: http://bit.ly/172RJlQ

Prosjektledelsen har sittet i Norge, prosjektingeniørene i Reinertsen Sverige, stålprodusentene i Polen, HVAC/MEP i Danmark og vi har islandske anleggsarbeidere. Et riktig godt nordisk samarbeid!

Prisen gir oss:
– trofè av modellen i 3D-krystall
– deltakelse i den internasjonale konkurransen Tekla Global BIM Awards
– presentasjon om vinnerene på en betalt annonseplass verdt 14 000 kr.
– artikkel i Byggeindustrien/bygg.no

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: