E6 sør: Sentervegen-Tonstad ferdigstilles

E6 Senterveien Tonstad: Gutta som jobbet den siste natten før åpningen av veien

E6 Senterveien Tonstad: Gutta som jobbet den siste natten før åpningen av veien

Mandag morgen ble deler av den nye E6 Sentervegen-Tonstad i Trondheim tatt i bruk. Her er vegen utvidet fra to til fire felt og har fått midtdeler med rekkverk. Tillerkrysset, er nytt toplanskryss ved Sentervegen, er bygd med to rundkjøringer og tilhørende gang- og sykkelveger. Det er bygd støyskjermer langs E6 og mot bebyggelsen langs deler av Jarveien.

Kjøremønsteret vil fortsatt bli endret noen ganger for at vi skal få plass til å gjøre det siste arbeidet på de to nye kjørefeltene, men fra torsdag morgen er det trafikk i fire åpne kjørefelt. Vi ser nå fram til å få levert over anlegget til Statens vegvesen den 24. oktober, dette iht. kontrakt.

I ettermiddag fra kl. 16.30 feirer vi at den første delen av E6 Sør er ferdig med offisiell åpningsmarkering i bunnen av den nye gang- og sykkelbrua over E6.

Les mer her: http://miljopakken.no/nyheter/ny-firefelts-e6-pa-tiller-er-ferdig

E6 Senterveien Tonstad_3

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: