BBC trykker REINERTSEN NWR til sitt bryst

BBC filmer hos REINERTSEN NWR.

BBC filmer hos REINERTSEN NWR.

BBC har besøkt REINERTSEN Murmansk igjen! I forbindelse med OL i Russland lager BBC en serie programmer om Russland. Ett filmteam reiste fra Sochi til Murmansk, mens et annet lag tok veien fra Sochi til Vladivostok. Murmansk og besøket hos REINERTSEN NWR var siste stopp på en tre uker lang reise på russiske veier. Hos REINERTSEN var temaet utvikling og samarbeid på tvers av grenser og hvordan vi hadde løst de ulike utfordringene.

Det var et morsomt innslag i en hektisk hverdag. Vi har fått bevist at det ikke bare er dyktige fagarbeidere hos oss, men også mange kommende filmstjerner. Vi venter spent på at DVD-ene med serien skal komme i postkassen en gang før jul.

Serien planlegges vist på BBC i England 14. januar neste år. Den vil sendes på BBC World senere.

For øvrig er det mye aktivitet i forbindelse med OL også i Murmansk. 15. oktober ble fakkelen båret om bord i atomisbryteren «50 let Pobedy» for en sjudagers ferd mot Nordpolen, før den atter er tilbake i Murmansk 30. oktober.

Jan Atle Lund
REINERTSEN NWR

Les mer om OL-ildens ferd til Nordpolen.
Les forrige innlegg om BBCs besøk hos REINERTSEN Murmansk.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: