Vær med og bygg opp vårt kontor i Hammerfest

Hammerfest er en liten og sjarmerende by. Rett utenfor stuedøra ligger Melkøya og Snøhvit-anlegget, den første utbyggingen i Barentshavet. Her føres store mengder naturgass til land uten installasjoner på havoverflaten. Naturgassen kjøles ned ved verdens nordligste og Europas første eksportanlegg for LNG, Liquified Natural Gas.

Eni Norgesdriftsorganisasjon for Goliat ligger i Hammerfest. Goliat er det første feltet som bygges ut i den norske delen av Barentshavet, og utbygging og drift har positive ringvirkninger for sysselsetting, lokalt og regionalt næringsliv.

REINERTSEN jobber med flere store og kompliserte prosjekter for norske og internasjonale olje- og gasselskaper. Vi har kontorer i flere norske byer og oppdrag både på land og offshore. Som ansatt hos REINERTSEN Hammerfest vil det meste av opplæringen skje i Gøteborg. Du vil også senere jobbe tett med våre ingeniører i Gøteborg, og det vil være muligheter for å arbeide på de andre kontorene der REINERTSEN har olje- og gassvirksomhet: Trondheim, Bergen, Oslo, Stenungsund og Murmansk.

Vil du være med på å bygge opp kontoret i Hammerfest? Ta en titt på våre ledige stillinger, du er hjertelig velkommen til å sende inn en søknad: http://www.reinertsen.no/ledige-stillinger

Under kan du lese hvorfor noen av våre ansatte valgte REINERTSEN og Hammerfest. De er på opplæring i Gøteborg og har nettopp besøkt Hammerfest.

Martin Ahnlen ble uteksaminert på Chalmers i sommer etter å ha gjort sin oppgave for REINERTSEN. Her forteller han hvorfor han valgte å jobbe i Hammerfest.

Bilde: Martin Ahnlen

Bilde: Martin Ahnlen

«Jeg følte at det var på tide å prøve noe nytt. For meg passer Hammerfest perfekt. Jeg er interessert i natur og friluftsliv, og naturen der oppe er storslagen. Samtidig ser jeg på jobben i seg selv som en fantastisk sjanse. Muligheten til å få være med og starte opp et nytt kontor på et så spesielt sted kommer sannsynligvis aldri tilbake. Dessuten har vi gode betingelser og fine kontorer, og nærheten til Melkøya-anlegget gjør at en virkelig kan se hva man jobber med.»

Med på besøket til Hammerfest var også Mikael Andersson, nyutdannet energiingeniør fra Høgskolen i Halmstad. Mikael forteller hva han ser mest frem til etter sitt besøk i Hammerfest.

Bilde: Mikael Andersson

Bilde: Mikael Andersson

«Hele eventyret med å flytte til en ny by, i ett nytt land, lære å kjenne nye mennesker og oppleve noe nytt. Jeg ser også frem til å bli kjent selve Hammerfest, en liten by som synes å ha overraskende mange tilbud, både når det gjelder butikker og aktiviteter. Å være tett på naturen er dessuten noe som tiltrekker meg, for natur er det mye av.»

Karin Öhrman skal arbeide som prosessingeniør mot ulike modifikasjonsprosjekter på Melkøya. Hun tok eksamen i kjemiteknikk på Chalmers i sommer. Hun mener at en jobb i Hammerfest virker som en flott utfordring og at det representerer noe nytt. Karin beskriver REINERTSEN som en uhøytidelig arbeidsplass. «Det er en fin stemning i byen og på kontoret, og det er enkelt å finne noen å spørre om en lurer på noe,» sier Karin.

Bilde: Karin Ohrman

Bilde: Karin Ohrman

Allerede i dag er kontoret i Hammerfest bemannet med ti personer. Pernilla Josefsson har allerede jobbet en stund som innkjøper. Hun begynte hos REINERTSEN i september 2012 og var da nyutdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra Luleå Tekniske Universitet.. Pernilla var på opplæring på hovedkontoret i Trondheim de første månedene, før hun flyttet til Hammerfest.

Det som fikk Pernilla til å begynne hos REINERTSEN Hammerfest var sjansen til å jobbe på et lite, eksotisk sted i et spennende firma. Ettersom REINERTSENs kontor i Hammerfest er lite og nytt, blir læringskurven ekstra bratt, og Pernilla ser frem til å utvikle seg i jobben. En får fort ansvar, og med støtte og råd fra de andre på kontoret gjelder det å takle de utfordringer som kommer. Det blir også interessant å være med på å bygge opp et nytt kontor.

Bilde: Pernilla Josefsson

Bilde: Pernilla Josefsson

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: