Markering i Murmansk

Torkild Reinertsen holder tale.

Torkild Reinertsen holder tale.

I forbindelse med konferansen for utvikling av Arktis som ble holdt i Murmansk på tirsdag, markerte REINERTSEN at ingeniørkontoret i Murmansk utvides. Utvidelsen innebærer en dekning av alle fagdisipliner og et mål om 100 ansatte innen sommeren 2014.

Blant gjestene var generalkonsul Ole Andreas Lindeman, Geir Reiersen (SIVA), Asbjørn Wang (DNB) og representanter fra Krylov instituttet i St. Petersburg.

Markeringen ble dekket av TV-stasjonen ATV, se reportasjen her: http://arctic-tv.ru/section/main/news/11435

REINERTSEN markerte seg også på konferansen, hvor Torkild holdt innlegg på russisk.

Se flere bilder på vår Facebook-side: http://on.fb.me/1bbLFIE

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: