Plattformprosjektet har overlevert fase 2 til Jernbaneverket

Plattformprosjektet feirer fase to med kake

Plattformprosjektet feirer fase to med kake

Vi gratulerer Plattformprosjektet som har overlevert fase 2 til Jernbaneverket. Det ble feiret med kake og gløgg i forrige uke (47).

Roger Aspen Aleksandersen som er driftsleder betong forteller at han aldri har vært med på et prosjekt med så få punkter på mangellisten etter overleveringsrunden med byggherre.
«Dette gjenspeiler og bekrefter at våre fagarbeidere er av høy kvalitet. De viser stort pågangsmot, arbeidsvilje og slagkraft. De har et veldig godt fremdrift- og kvalitetsmessig tankesett, og er ikke minst løsningsorienterte når utfordringene står i kø. Tusen takk for strålende utført arbeid,» skriver Roger.

«Nå står oppgradering av hovedplattformen for tur, samt adkomst til plattformene fra trafikkhallen. Deler av trafikkhallen blir sperret for publikum f.o.m. 5. desember. Adkomst til togene blir da via ei provosorisk bru gjennom anleggsområdet,» forteller prosjektleder Marit Sølvberg.

Plattformprosjektet ferdigstilles i april neste år.

Les mer om prosjektet på Jernbaneverkets nettside her, «Trondheim sentralstasjon – et bedre kollektivknutepunkt for alle»: http://bit.ly/Yz9nXt
REINERTSENs del av prosjeket kan du lese mer om på nettsiden vår: http://bit.ly/19VWwju

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: