REINERTSEN er nominert til Statoils HMS-pris 2013

Løft av boreanlegg på Heimdal.

Løft av boreanlegg på Heimdal.

REINERTSEN er nominert til Statoils HMS-pris. På oppdrag fra Statoil fjernet REINERTSEN det gamle boretårnet på Heimdal gassenter (Heimdal Rig Removal) i høst. Arbeidet bestod i omfattende fjerning av boreanlegget og forberedelser i forkant av tungløftet som ble utført ved hjelp av fartøyet Saipem 7000. Vekten var opp mot 1000 tonn.

Oppdraget var vellykket og ble utpekt som et pilotprosjekt på arbeid i høyden av Statoil internt. Prosjektet medførte ingen skader eller uønskede hendelser og fikk full score på måleparametrene innen HMS.

Vi i REINERTSEN er derfor glade for å ha mottatt nominasjon til Statoils prestisjetunge utmerkelse, konsernsjefens HMS-pris 2013. Prisvinneren blir offentliggjort i første kvartal i 2014.

Dette inspirerer til å jobbe hardt med HMS i pågående og kommende prosjekter!

Les mer om konsernsjefens HMS-pris på Statoils nettside: http://www.statoil.com/no/environmentsociety/ceohseaward/pages/default.aspx

Les mer om løftet på Heimdal på bloggen vår: https://reinertsenas.wordpress.com/2013/08/29/loftet-950-tonn-pa-heimdal-plattformen/

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: