Fremdriften på nye Hønefoss vgs. er god

Bygging på Hønefoss vgs. Foto: Morten Ask

Bygging på Hønefoss vgs. Foto: Morten Ask


Nye Hønefoss videregående skole bygges av REINERTSEN. Vi har kommet langt på vei med betongarbeider og bærende konstruksjoner. Fremdriften er god og fokuset før jul blir å få isolert gulvet i verkstedhallen på skolebygget og montert leveransen av bærende konstruksjon med prefabrikkerte betongelementer og stål for hovedbygget. Det milde været med lite regn denne høsten har vært en klar fordel med tanke på støpe- og grunnarbeidene.

Vi har fått støvbundet tekniske rom i kjeller samt store deler av innvendig tak i østdelen på hovedbygget. Dette er vi svært glade for med tanke på at det noen dager tidligere var kaldt med islagte betongflater.

Det første prefabrikkerte ytterveggelementet i bindingsverk av treverk var på plass og oppmontert kun et par timer etter den første leveransen kom fra Polen.

Nå er vi ferdige med TRP undertak og har begynt med taktekking på verksteddelen. Vi får isolert gulvet og lagt radon på verkstedgulvet før jul. Vi har også begynt på bærende konstruksjoner av stål på det ene av tre lagerbygg utenfor hovedhuset.

Vi håper å kunne feire et tett bygg utpå nyåret, og realisering av fjernvarmeløsning og varme i skolebygget i februar.

Skolen overleveres til Buskerud fylkeskommune medio desember 2014, og samarbeidspartnere er HUS arkitekter as, tegn_3, CADI, Norsk Gjenvinning, Dozerdrift, Berntsen oppmåling, Unicon, Krøderen Elektro, VVS Entreprenøren og Loe Betongelementer.

Snøen er kommet, flere julestjerner pynter opp og pepperkaker har stått på bordet siden første advent. Byggeplassledelsen gjør sitt for at alle arbeiderne skal få følelsen av at julen nærmer seg.

God førjul fra gjengen på Hønefoss!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: