Damebesøk på verkstedene i REINERTSEN Murmansk

Damebesøk på verkstedet i Murmansk Foto: Jan Atle Lund og Svetlana Oreshnikova.

Damebesøk på verkstedet i Murmansk Foto: Jan Atle Lund og Svetlana Oreshnikova.

Damebesøk i verkstedene i REINERTSEN Murmansk denne uka.
Da det viste seg at flere av våre kvinnelige ansatte ikke hadde vært på besøk i verkstedene ble det tatt aksjon for å rette opp i katastrofen. Samtlige damer ble utkalt for å bli med på en guidet tur gjennom hele anlegget. Med godt fottøy og altfor store offshorejakker ble hallene besøkt en etter en. Avdelingsledere og formenn stilte opp og forklarte hva, hvorfor, slik og sånn. I følge responsen etter runden satte damene stor pris på å se hva «gutta på gølvet» driver med. Mest interesse skapte kanskje NDT-avdelingen der det ble vist fram og forklart hvordan både ultralyd- og røntgenutstyr fungerer. Utstyret er i prinsippet likt det som finnes på sykehusene.

«Det ble ytret ønsker om å ta en tur i ny og ne, og det skal det bli ei råd med», avslutter Jan Atle Lund, avdelingsleder for REINERTSEN Murmansk.

Se flere bilder fra runden her: http://on.fb.me/1hOeOw9

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: