Bridge NTNU og REINERTSEN

Bildet viser til venstre Knut Carlsen/REINERTSEN i samarbeid med en student på NTNU. Foto: Victor Kleive

Bildet viser til venstre Knut Carlsen/REINERTSEN i samarbeid med en student på NTNU. Foto: Victor Kleive


Har du tatt i bruk Bridge NTNU? Bridge er et samarbeidsprosjekt mellom NTNU og norsk arbeidsliv for å knytte næringslivet og studentene sammen. Her kan du som student finne jobber, oppgaver, få praksis og knytte nettverk, mens vi som arbeidsgivere kan komme i kontakt med de beste hodene fra NTNU.

REINERTSEN synes det er kjempespennende med en portal som knytter akademia nærmere næringslivet. HR-rådgiver for landbasert, Lucie Sunde-Eidem i REINERTSEN har vært med å utvikle portalen i samarbeid med NTNU, og på lanseringsdagen holdt REINERTSEN en presentasjon om hva vi kommer til å bruke Bridge til. I portalen kan vi bl.a. søke etter nyutdannede, legge ut praksisstillinger og lyse ut ledige stillinger.

Aishat Bislieva som er HR-rådgiver for Olje og gass i REINERTSEN, ble intervjuet om hvordan hun opplevde praksissamarbeidet mellom REINERTSEN og NTNU før hun fikk jobb i REINERTSEN.
«Det er ikke alltid at drømmejobben venter på deg hos den typiske og mest relevante arbeidsplassen. En ingeniør kan finne lykken i en humanitær organisasjon, og en humanist kan trives godt i en tung industri».

Les hele artikkelen på Bridge: Vær kreativ, tenk stort!
http://www.ntnu.no/bridge/bridge-historier/vær-kreativ-og-tenk-stort

Se alle våre ledige stilinger her: http://www.reinertsen.no/ledige-stillinger

REINERTSEN gleder seg til å komme i kontakt med mange spennende studenter og kloke hoder.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: