Kick-off for Oseberg Delta 2 i Murmansk

Foto: Jan Atle Lund/REINERTSEN

Foto: Jan Atle Lund/REINERTSEN

Oseberg Delta 2 hadde kick-off i REINERTSEN Murmansk forrige uke. Det ble nok en hyggelig dag i Murmansk med storfint besøk, melder Jan Atle Lund, avdelingsleder for REINERTSEN Murmansk. Oseberg Delta 2 markerte oppstart av fabrikasjon i Murmansk med oppstarts- og prosjektmøte samt ledelsesinspeksjon. Fra prosjektet deltok Bjarte Bergset og Astrid Tillung fra Statoil, og Bjørn Hakvåg og Tore Wansvik fra REINERTSEN. De var fulle av lovord om fasilitetene og utviklingen som har vært innen HMS. Jan Atle Lund synes det var meget hyggelig med besøk og ønsker velkommen tilbake.

Les mer om Oseberg Delta 2 på vår nettside: http://bit.ly/1jhqb1k

For informasjon om REINERTSEN på russisk, kan du gå inn på vår russiske versjon av nettsiden (som er under utvikling): http://bit.ly/19cdwbN

Se flere bilder her: http://on.fb.me/1hkdTRh

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to Kick-off for Oseberg Delta 2 i Murmansk

  1. Tilbaketråkk: Oseberg Delta 2 godt i gang | REINERTSENs blogg

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: