Plan-gruppas juleavslutning

Babyboom i Plan-gruppen.

Babyboom i Plan-gruppen.

Forrige fredag hadde Plan-gruppen i REINERTSEN sin tradisjonelle juleavslutning etter Lucia-toget. «Vi koste oss med julekaker, gløgg og juleverksted, mens gruppeleder viste frem bilder fra året som gikk,» forteller de fornøyd. Det ble dessuten delt ut diplomer til dem som har gjort en ekstra innsats i år, blant annet et vitnemål for bestått eksamen i Handelshøyskolen BIs planteorikurs.

Morsomt var det også at planleggerne som er ute i babypermisjon stakk innom med «sine respektive» for å hilse på oss. 2013 har vært renest babyboomen i Plang-ruppen. Av 29 planleggere har hele fire fått barn dette året, og ytterligere to venter små i februar 2013. På bildet ser vi fra venstre: Silje Mathillas Fongen med Ludvig (6 uker), Per Andreas Hareide med William (9 mnd.) og Lina Ödlund med Edvin (10 uker) . Oddgeir Hepsø med Julie (3 mnd.) var ikke til stede da bildet ble tatt.

Takk for en hyggelig julekveld og god jul til alle sammen!

Se flere bilder på REINERTSENs Facebook-side.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: