Når offshoreteknologi knytter land sammen

Ill. kunstig sjøbunn av Snøhetta Oslo

Ill. kunstig sjøbunn av Snøhetta Oslo

Vi håper dere har hatt en nydelig jul og er klare for et nytt og spennende år!

REINERTSEN starter det nye året med kunnskapsutveksling og nettverksbygging. Vi arrangerer et gratis foredrag og blir å møte på stand i forbindelse med Kursdagene til Tekna på Clarion Hotel & Congress Trondheim i neste uke.

I REINERTSEN AS jobber vi bredt innenfor engineeringprosjekter både offshore og på land. I vårt tverrfaglige samspill utvikles unik teknologi, og vi har herved gleden av å invitere deg til et spennende temaforedrag: «Kunstig Sjøbunn – et forankringskonsept for krysning av lange og dype fjorder».

Foredraget holdes av dr.ing. Marit Reiso som jobber med strukturanalyser for havbrukskonstruksjoner og offshore vindkraft i REINERTSEN.

Foredraget holdes på Clarion, møterom Luna 3, fra kl. 17.00-17.30 både 7. og 9. januar. Arrangementet er åpent for alle.

Meld deg på foredraget her:
Tirsdag 7. januar: https://www.facebook.com/events/1416427561927022/?previousaction=join&ref_dashboard_filter=upcoming&source=1
Torsdag 9. januar: https://www.facebook.com/events/183390171863643/?ref_dashboard_filter=upcoming

Les mer om konseptet kunstig sjøbunn:
Teknisk Ukeblad: http://www.tu.no/samferdsel/2013/11/04/oljeteknologi-skal-gi-forankring-til-nye-megabruer
Tidligere innlegg i REINERTSENs blogg: https://reinertsenas.wordpress.com/?s=kunstig+sjøbunn

Du møter oss på stand:
7. januar: Jorge Bermudez, Aishat Bislieva, Sigurd Hafskjold, Kourosh Ghazavi og Helge Berset.
9. januar: Anne Cecilie Nordsve, Fernando Pérez-Fernandez, Lucie Kathrine Sunde-Eidem, Magne Hovde og Pierre-Nicolai Hesjevoll Schmidt-Melbye.

Vi gleder oss til å se deg!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: