REINERTSEN bygger opp den Nyapostoliske kirken på Møllenberg i Trondheim

Foto: Isabelle Bader/REINERTSEN

Foto: Isabelle Bader/REINERTSEN

I forbindelse med byggingen av Strindheimtunnelen fikk REINERTSEN i oppdrag å flytte husene på Møllenberg samt sette dem på plass igjen. Kirkebygget til den Nyapostoliske kirken kunne ikke flyttes, og det ble derfor revet. REINERTSEN jobber nå med gjenoppbyggingen av kirken.

Det blir et moderne lite kirkebygg med fasade i betong og tre. Kirken blir bygget opp på samme sted som den en gang stod: i krysset mellom Kirkegata og Gamle Kongevei. Kirkesalen blir liggende i delen av bygget som vender ned mot rundkjøringen ved Solsiden i Innherredsveien. Inngangen legges til Gamle Kongevei. Bygget vil, i tillegg til kirken, inneholde to leiligheter. Leilighetene vil vende mot Kirkegata.

Bygget skal stå over tunneltaket til Strindheimtunnelen, men det blir mange meter fra bunnplaten på kirken og ned til selve tunneltaket. Bygget er planlagt ferdig høsten 2014.

Her kan du se vårt oppslag fra da husene flyttet hjem i sommer: http://on.fb.me/Kf3GcW (bla mot venstre for å se flere bilder)

For tiden jobber vi med å sette opp bæresystem og vegger i kirkedelen av bygget. Her kan du se noen bilder fra arbeidet i forrige uke. Bildene viser bl.a. montasje av elementer.

Den nyapostoliske kirken_1

Den nyapostoliske kirken_3

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: