REINERTSEN underviser i Rørsystemer på HiST

Bildet viser friske og opplagte studenter fra HiST Maskin, Material og Kjemi som ivrer etter kunnskap og lærdom. Bildet er fra høsten 2013. Foto: Bernt Swendgaard/REINERTSEN

Bildet viser friske og opplagte studenter fra HiST Maskin, Material og Kjemi som ivrer etter kunnskap og lærdom. Bildet er fra høsten 2013. Foto: Bernt Swendgaard/REINERTSEN

REINERTSEN underviser i faget Rørsystemer på HiST også i år. Rørsystemer er et valgfag for studieretning Maskin, Material og Kjemi.

Før jul hadde REINERTSEN ansvar for syv dobbelttimer og en øvingstime i uka. Etter nyttår har vi lagt opp til repetisjon og gjennomgang av øvinger. Som avslutning skal vi lage en eksamensoppgave til påske, med påfølgende sensurarbeid.

HIST henvendte seg til REINERTSEN høsten 2012, og spurte om vi kunne tenke oss å undervise i Rørsystemer. Vi ser kun fordeler med å være tilstede blant studentene, og det er lærerikt og interessant for oss å bruke kunnskapen vår på en annen måte. I tillegg får vi fortalt hvordan vi løser våre prosjekter og hva det vil si å være ingeniør hos REINERTSEN. Studentene får knyttet kontakter, kjennskap til bransjen og næringslivet generelt.

Vi ønsker studentene velkommen tilbake og håper på gjensidig glede og nytte også i 2014!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: