Thora Storm på NRK Newton 19.1.2014

Bildet viser f.v. programleder Line Jansrud og anleggsleder Frode Rougnø

Bildet viser f.v. programleder Line Jansrud og anleggsleder Frode Rougnø

REINERTSENs byggeprosjekt på Thora Storm hadde besøk av NRK Newton i november. Førstkommende søndag 19.1.2014 kl. 18.30 kan du se programmet på NRK Super. Programmet vil også være tilgjengelig på vedlagte lenke etter sendetidspunktet: http://tv.nrk.no/serie/newton/dmpv74000214/19-01-2014

Newton var med på å bygge en 40 meter høy kran og programleder Line Jansrud fikk prøve seg som hjelpemedarbeider på byggeplassen. Hvis Line er heldig, får hun kanskje prøve kranen når den er ferdig og se Trondheim i fugleperspektiv. Hva er det egentlig som gjør at en så høy kran ikke velter? (NRK.no)

Les innlegget på bloggen vår fra besøket tidligere i høst her:https://reinertsenas.wordpress.com/?s=Newton

God helg!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: