Trykktesting og termografering på Kværnerbyen

Kværnerbyen Foto: Krister Löwenius

Kværnerbyen Foto: Krister Löwenius

REINERTSEN AS bygger 266 leiligheter fordelt på åtte blokker i Kværnerbyen, Oslo. Oppdragsgiver er OBOS. Det er fortiden full produksjon på alle blokkene, med arbeid som strekker seg fra betongstøping til montering av kjøkken. Blokkene ferdigstilles trinnvis, og første innflytting er planlagt sommeren 2014. Arbeidene sluttføres våren 2015.

Jon Arve Myhren og Roar Larsen fra Spesialtjenester i Trondheim er på besøk på Kværnerbyen denne uken. Her ser vi trykktesting og termografering i bygg D, 4. etasje. Dette sier oss noe om hvor tett bygget er og om energikravene er oppnådd. Vi oppnådde 0,76 på testen, så vi klarte kravet uten problemer.

Vil du lese mer om REINERTSENs bygging i Kværnerbyen? Her kan du se tidligere oppslag: http://bit.ly/KKv3vY
Se også våre landbaserte referanseprosjekt hvor Kværnerbyen er representert: http://www.reinertsen.no/store-landprosjekter/prosjekter

Se prospekter fra Kværnerbyen: http://www.kvaernerbyen.no/

Kværnerbyen_Krister Löwenius_1
Foto: Krister Löwenius/REINERTSEN

Kværnerbyen Krister Löwenius_3
Foto: Krister Löwenius/REINERTSEN

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: