Lagbygging på Teveltunet

Klatring i Ryptoppen klatrepark

Klatring i Ryptoppen klatrepark


Forrige uke var en gruppe fra Entreprise og tegn_3 på Teveltunet Fjellstue i Meråker. Gruppa jobber med tilbudsprosjekt i region Midt-Norge. Målsettingen for samlingen var å bli bedre kjent og danne et grunnlagt for tillit og samarbeid i tiden som kommer. Vi hadde et to-timers møte der vi presenterte hverandre, og definerte suksesskriterier for å vinne nye prosjekter. Etterpå fikk vi en utfordring med klatring i Ryptoppen klatrepark. Alle gjennomførte og det ble en stor suksess, forteller en entusiastisk Helle Jenssen, prosjektleder og regionsleder for Midt-Norge i divisjon Entreprise.

På kvelden ble vi delt inn i tre lag hvorav en gruppe hadde ansvar for dekking av bord og forret, en sto for middag og en sørget for dessertserveringen. Mentaltreneren til Petter Northug jr., Harald Martin Lundemo, dro oss gjennom konkurransen i ren «fem-stjerners-middag»-stil, med terningkast og premiering. Vi storkoste oss!

Se flere bilder fra turen på vår Facebook-side: http://on.fb.me/1bslvgd
(Bla mot høyre for å se bildene).

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: