Undervannsavdelingen til REINERTSEN hyret inn for å holde forelesning på HiST

Undervann_foredrag_HiST

HiST ønsker å gi studentene en mulighet til å rette studiet sitt inn mot petroleumsindustrien. I den forbindelse har de lansert faget «Introduction to oil and gas». I en serie forelesninger vil studentene få besøk av flere selskaper som vil fortelle om sin virksomhet. REINERTSEN ble, som en stor aktør i bransjen, invitert til å holde forelesninger 9. og 16. januar.

Frode Hove, Øyvind Matheson Bones og Christian Thomas Borgen ble sendt ut fra avdeling for Rørledninger og undervannsanlegg for å holde foredrag på Trondheim Kino for tredjeårsstudenter fra bygg, elektro, maskin, materialteknologi og kjemi. Studentene fikk først en generell presentasjon av REINERTSEN før det ble fortalt mer spesifikt om:

– Subsea systems
– Pipeline design
– Subsea structures

Vi håper studentene satte pris på å få en smakebit av det vi jobber med, og ønsker dem lykke til videre med studier og eksamen.

Kanskje vi treffer noen av dem på Piren hos REINERTSEN til høsten?

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: