NAVNEKONKURRANSE – vinn gavekort på 1000 kr fra Komplett.no

1798131_10153839972710565_434166712_n

REINERTSEN er i gang med utvikling av et nytt system for å håndtere innkjøp og lagerstyring i Divisjon Fabrikasjon og installasjon. Systemet må ha et navn, og vi kjører derfor i gang en navnekonkurranse hvor vi trenger din hjelp.

Hva skal systemet hete? Les gjerne historikken under for inspirasjon.

En sen høstdag i 1999 kom accessprogrammene Marvin og Toolbase til verden. De ble laget for å serve REINERTSEN Fabrikasjon på Orkanger, og kostet den gang 20 000 kr. Marvin skulle håndtere bestillinger, mens Toolbase skulle håndtere lagerstyringen av alt verktøy og utstyr som ble kjøpt inn. Navnet Toolbase er vel ganske logisk, men bakgrunnen for Marvin vites ikke, annet enn at alle programmer som ble laget av og med REINERTSEN i den tiden skulle inneha «RV» (REINERTSEN Vigor) i navnet. Kanskje er det oppkalt etter Marvin Wiseth som var ordfører i Trondheim frem til 1998?

Etter hvert som firmaet har vokst, har programmene også blitt tatt i bruk av REINERTSEN Installasjon. I dag, 15 år senere, er de fortsatt i bruk og håndterer innkjøp i en størrelsesorden på 20-30 millioner per år. Man må kunne si at det er en respektabel alder på et dataprogram.

Til tross for at Marvin og Toolbase har gjort jobben sin på en god måte, har man de siste årene sett at programmene har for liten funksjonalitet til å håndtere den store mengden bestillinger som gjelder bekledning, verktøy og utstyr. Det har derfor vært jobbet med å få på plass et nytt system for innkjøp og lagerstyring tilpasset dagens krav som kan serve divisjonen optimalt.

I midten av januar ble det satt i gang et prosjekt hvor REINERTSEN, i samarbeid med leverandøren skal utvikle og implementere et nytt system. Løsningen vil være todelt, med en nett- og en mobilløsning.
Nettløsningen vil fungere som en nettbutikk a’la komplett.no. Her vil personell som materialkoordinatorer, formenn og installasjonsledere kunne gå inn og bestille det de ønsker. Man vil kunne se bilder av alt utstyr som ligger på lager og velge ut fra et standardsortiment fra utvalgte leverandører. Videre vil rekvisisjonen gå til innkjøper på RI-base som sorterer ut hva som taes fra eget lager og hva som må kjøpes inn. Plukklister genereres på det som skal plukkes fra RI-baselager, og kommer automatisk inn på de mobile enhetene. I tillegg vil man benytte de mobile enhetene på forsyningsbasene og offshore for å kunne gjøre oppgaver som mottak, uttak, flytt og juster. Uttak på verktøybur offshore og onshore vil registreres mot hver enkelt ansatt slik at man har full sporing på hvor alt utstyret er til enhver tid.

Vi gleder oss til å få det nye systemet på plass, men det må altså ha et navn. Alle navneforslag sendes på e-post til Terje Heien Solem: terje.heien.solem@reinertsen.com innen 28.2.2014. Det endelige valget gjøres av divisjonsdirektør Thomas Reinertsen. Vinneren vil få et gavekort på 1000 kr fra komplett.no

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: