Hønefoss vgs månedsrapport januar

De tre frittstående lagerbygg sett fra tak.

De tre frittstående lagerbygg sett fra tak.

Hønefoss videregående skole bruker etterhvert fjernvarme som midlertidig byggvarme i samarbeid med Hønefoss Fjernvarme/Cramo. Cramo leverer materiell for spredning av byggvarme i bygget.

Byggeplassen fremstår som svært ryddig, og den prefabrikkerte konstruksjonen er ferdig, med unntak av noe etterarbeider. På østfløyen er taktekking påbegynt og tynnavretting av gulv i tekniske rom er gjennomført. Aggregater ble heist inn i teknisk rom i dag.

Montasje av glass og aluminium pågår i raskt tempo, guttene er observante og nøye og melder fra om eventuelle problemer i god tid. Verkstedfasaden tar nå form med all sin prakt.

Innvendig i østfløyen pågår montasje av stålstenderverk, innervegger og skjørt. Noe gipsing av skjørt etc. starter allerede her til uka, dette er viktig for fremdriften. Det er et mange forskjellige innervegger. Systemvegger skal passe inn, samtidig som linjene i overgangen vegg/skjørt må være rette. Dette er en utfordring som det ser ut til at guttene takler.

Elektriker har klar bane i støvbundet tavlerom/tekniske rom i kjeller. Aggregater i kjeller er montert med rør klare ut fra veggen for videre montasje. Etablering av takvann pågår løpende i takt med taktekking. Betongarbeider går mot slutten for denne gang. Stor støttemur på østsiden er ferdigstøpt, og innlegging av vann inkl. vannkum blir startet i neste uke. I skreven stund pågår prov tetting av tekniske rom og tak i vestfløyen, dette er viktig for videre drift til uka. Armering av resten av gulvet i verkstedet pågår og støp skal skje medio februar. Da kan verkstedet bli nyttig for tillkomst av materialer og utstyr etterhvert som tett bygg nærmer seg. Curtain Walls pågår på frittstående bygg og vi er godt i gang med vestfasade på hovedskolebygget. Til uken påbegynnes stålmontasje for bærende konstruksjon i den praktfulle vestibylen for skolen.

På byggeplassen koser vi oss med snø, sludd og regn om dagen, med de utfordringene og kostnaden det kan gi. Men produksjonen er god og humøret livlig, og folket ser ut til å trives fremdeles! Ryddighet bidrar til svært god HMS, noe som nok har bidratt til en flott sorteringsgrad på 95,6% per januar.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: