Sterk HMS-kultur på REINERTSENs verksted på Orkanger

Bildet: f.v. teknisk sjef John Ole Fjelnseth og hovedverneombud Øystein Berg

Bildet: f.v. teknisk sjef John Ole Fjelnseth og hovedverneombud Øystein Berg

REINERTSENs verksted på Orkanger feirer i disse dager 11 år siden siste skadefravær. Den siste hendelsen som medførte fravær var 6. februar 2003. Verkstedet hadde en markering med kake og tale for alle ansatte fredag 17.1. da det var 4000 dager siden siste skadefravær. Verkstedet jobber meget aktivt med ergonomi og er nøye med rapportering og identifikasjon av uønskede hendelser. Vi er i kontinuerlig forbedring og HMS står sterkt! Risikostyring og kartlegging av arbeidsmiljøet er andre viktige områder verkstedet har jobbet med de siste årene, og det ser vi nå resultater av. REINERTSEN arbeider hardt for at Orkanger-verkstedet skal oppnå mange nye år uten skade på personell og utstyr.

På bildet ser vi f.v. teknisk sjef John Ole Fjelnseth og hovedverneombud for divisjon Fabrikasjon og installasjon Øystein Berg. Skjermen i bakgrunnen viser at det har gått 4016 dager siden siste skadefravær! Det er god grunn til å være stolte.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: