Introduksjonsdag for 29 nyansatte i Divisjon Installasjon

Nyansattdag på verkstedet på Orkanger

Nyansatt dag på verkstedet på Orkanger

I overgangen januar/februar ble det arrangert introduksjonsdag for 29 nyansatte i Divisjon Installasjon. Det var første gang vi tok imot så mange nyansatte på en gang, så vi fant det hensiktsmessig å samle gjengen for felles informasjon og gjennomgang av våre krav og forventninger på verkstedet på Orkanger.

Divisjonsleder Thomas Reinertsen innledet dagen med en historietime, og fortalte om REINERTSENs etablering og utvikling siden 1946. Deretter tok HMS over med hovedverneombud Øystein Berg og HMS-leder for divisjonen Wenche Brenne Drøyvold.

Etter lunsj ble de nyansatte delt opp i grupper og det var klart for å rusle rundt til de ulike stasjonene som vi hadde forberedt. Fallsikring, sikring av verktøy, ergonomi, bruk av personlig verneutstyr, bedriftshelsetjenesten, informasjon om timeskriving og reiseregninger stod på agendaen. Vi takker for oppmøtet og ønsker våre nyansatte velkommen til divisjon installasjon i REINERTSEN!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: