Foredrag på Arkitekt- og kunsthøyskolen på Island

Vår egen dr.ing. Sigurdur Gunnarsson holdt foredrag om elementbygg av glass, aluminium og bruken av lokale ressurser på Arkitekt- og kunsthøyskolen på Island i februar. Hvert år reiser arkitektstudentene fra Yale University på en ukes kurs i andre land der de ser på byggverk og lærer av andre. I år var Yale-studentene på Island, og Sigurdur holdt foredrag for dem og islendingene.

Sigurdur har tidligere undervist på kunsthøgskolen på Island samt på arkitektavdelingen hos Städelschule Architecture Class i Frankfurt, Tyskland. Nå underviser han som professor på Bergen Arkitekthøgskole – BAS i tillegg til å stå for design og utvikling i lederstaben i REINERTSEN Oslo.

DIYAluminiumsskulptur som står utenfor Nordens hus på Island. Laget av REINERTSENs Dr.ing. Sigurdur Gunnarsson. DIY (Do it yourself). Et kunstprosjekt i samarbeid med den islandske aluminiumsindustrien og SHIFT-arkitekter fra New York.

Foredrag på Island_prosjekt_SigurdurGunnarsson1Universitetsbygget på Island.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: