REINERTSEN satser på jernbane og samferdsel

Jernbane og samferdsel

Det er alltid artig å ansette nye, dyktige medarbeidere. Ekstra morsomt er det når en kan ønske tidligere ansatte velkommen tilbake! Ikke bare er det kjekt å få tilbake god fagkompetanse, det er også en viktig og god tilbakemelding til virksomheten når tidligere medarbeidere vender ”hjem” igjen.

Ved årets start, drøye to år etter at han sluttet kom John Minkhe tilbake til REINERTSEN AS. John har 15 års erfaring innen industriell utvikling og transportinfrastruktur, og skal stå i spissen og forsterke vår satsning på samferdsel og jernbane i Divisjon Engineering Arkitekt Land (DEAL), som er den rådgivende delen av vår virksomhet på landsiden. Divisjonen består av 422 medarbeidere innen arkitektur, bygg, infrastruktur, brann, akustikk, energi og miljørådgivning og har kontorer i Trondheim, Oslo, Bergen, Luleå, Gøteborg, Stockholm og Malmø. John vil jobbe mot jernbane- og samferdselsmarkedet og de store samferdselsprosjektene på tvers av våre lokasjoner i Norge og Sverige.

Hva var det som gjorde at bestemte du deg for å komme tilbake til oss?

REINERTSEN er en sterk aktør med et kjent varemerke og en solid posisjon i markedet, og det var derfor naturlig for meg å gå tilbake til den trøndereide virksomheten. Jeg hadde en god relasjon til REINERTSEN både før og under tiden jeg var ansatt hos Vectura. Det som er unikt med REINERTSEN er at det er en stor virksomhet i en liten drakt, hvor utvikling og nytenkning står i sentrum for både individ og virksomhet. REINERTSEN tror på individene og skaper et miljø hvor alle våger, kan og må bidra. Jeg visste hva som ventet meg i REINERTSEN og jeg visste at jeg ville trives her igjen.

Hva ser du mest frem til i din nye rolle som prosjektsjef for Infrastruktur i REINERTSEN?

Jeg ser mest frem til å få lov til å være med å utvikle og lansere et allerede sterkt utvalg av tjenester mot et marked som står innenfor en enorm ekspansjon de neste ti årene. Det blir veldig spennende å få lov til å være med og plassere et allerede sterkt varemerke på jernbanekartet i Sverige og Norge. Jeg gleder meg til å trekke på dyktige kollegaer fra vårt eget arkitektkontor tegn_3, våre rådgivende prosjekterende ingeniører i DEAL og handlekraftige medarbeidere i Divisjon Entreprise. I et slikt tverrfaglig team utfordres fagdisiplinene, og sammen leverer vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere.

Hva er det som skiller REINERTSEN fra de andre rådgivende ingeniørene, og hvordan skal vi lykkes med en satsing på samferdsel og jernbane?

REINERTSEN sitter på enorm tverrfaglig kompetanse og vokser også utover landegrensene. Vår kompetanse og våre erfaringer gir oss et særegent konkurransefortrinn, og jeg tror vi vinner mange plan- og prosjekteringsoppdrag fremover. Vi har store avdelinger innen engineering både innen offshore, bygg og samferdsel, noe som gir oss en unik multidisiplinær posisjon. Vi er dessuten flinke til å tenke på prosess og verdikjede – alt fra tidligfase og planlegging til støtte under gjennomføring av prosjektene. Her har vi også en sterk anleggsvirksomhet vi kan dra nytte av.

REINERTSEN ønsker John velkommen tilbake og lykke til med satsningen på jernbane og samferdsel i REINERTSEN.

Lucie Kathrine Sunde-Eidem
HR-Ansvarlig DEAL

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: