Lydproblemer? Møt REINERTSENs akustikere!

REINERTSENs akustikere. F.v.: Javier Maresca, Helle Stenkløv, Magnus A. Johnsen, Troels A. Nielsen, Kristian E. Meisingset, Svenn Erik Skjemstad, Peter Lindqvist, Marius Berg, Lars C. Oftedahl.

REINERTSENs akustikere. F.v.: Javier Maresca, Helle Stenkløv, Magnus A. Johnsen, Troels A. Nielsen, Kristian E. Meisingset, Svenn Erik Skjemstad, Peter Lindqvist, Marius Berg, Lars C. Oftedahl.

Høres kulturhuset i bygda ut som Taj Mahal? Plages du av støy fra E6? Kan du høre hva naboen sier? Ring en akustiker!

REINERTSEN har akustikere i Oslo, Trondheim og Göteborg. Akustikkfaget blir stadig viktigere i både prosjekt- og byggefase, og gruppa har vokst fra fem til ni personer på bare et halvt år.

Den siste helgen i februar dro hele gjengen på seminar i Folldal. Målet var å bli bedre kjent, lære ny programvare og gå gjennom NS- og ISO-standarder. Om kvelden ble det tid til gode samtaler, skiturer, middag, badstue og gitarspill. Jo bedre kjent en blir – jo lettere er det å dra nytte av hverandre i prosjekter på tvers av lokasjoner.

REINERTSEN Akustikk har vært med i flere spennende prosjekter. Blant høydepunktene er E6 Vinstra–Sjoa, E6 Gildheim–Grilstad, Grane lugarprosjekt, Hemsedal kulturhus, Hundsund tun 2 og 3, Hønefoss vgs., Knarvik kirke, Kværnerbyen E3 og E4, Sametinget og Ullerntunet sykehjem. Seniorakustiker Kristian E. Meisingset har dessuten vært med på å utarbeide ny norsk standard for musikk- og øvingslokaler.

Akustikk spiller en viktig rolle i alt fra bygg og samferdsel til offshore og industri. Vi utfører følgende oppdrag:

  • Prosjektering av akustikk i alle typer bygninger til alle slags bruksformål, for eksempel skoler, industribygg, helsebygg, kontorbygg, boliger, oljeplattformer osv.
  • Støyutredninger: Veg, jernbane, industri, offshore og flystøy, med fasadetiltak mot støy og støyskjermer.
  • Støyberegning: Beregning av støy fra vegtrafikk, jernbane og industri.
  • Målinger: Støy, bygnings- og romakustikk samt vibrasjonsmålinger.
  • Støyovervåkning: Kontinuerlig støyovervåkning med etterfølgende analyse av hendelser, for eksempel i forbindelse med bygg- og anleggsstøy eller industri.

Vi sees i neste prosjektrunde!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: