REINERTSEN på Norskehavskonferansen

Bildet: Adm.dir. Torkild Reinertsen. Foto: Pål Rune Lien/REINERTSEN.

Bildet: Adm.dir. Torkild Reinertsen. Foto: Pål Rune Lien/REINERTSEN.

I morgen åpner Norskehavskonferansen på Rica Hell Hotel, og REINERTSEN er med!

Konferansen tjuvstarter i dag med kontaktmøte mellom aktører i petroleumsnæringen. Temaet er «Hvordan bruke samarbeid for å styrke vekst og utvikling i regionen.» Divisjonsdirektør i REINERTSEN, Thomas Reinertsen, sitter i panelet sammen med blant annet Kværner og Aker Solutions.

I morgen, torsdag 13.3.2014, holder adm.dir. Torkild Reinertsen foredrag om REINERTSEN som hovedleverandør med hovedkontor i Trondheim.

Norskehavskonferansen er den største møtearenaen i petroleumsnæringen i Midt-Norge, og en viktig møteplass for nettverksbygging og kunnskapsdeling. Konferansen tar opp temaer som viser norsk petroleumsvirksomhets betydning for forskning, utdanning, vekst og utvikling både nasjonalt og regionalt. Det er betydelige prosjekter på gang i Norskehavet og verdensledende teknologi presenteres. Statsråd Tord Lien vil redegjøre for regjeringens politikk innen olje og gass. Les mer på http://www.norskehavskonferansen.no/

Studenter fra NTNU, HiST og HINT kan møte REINERTSEN på stand under hele konferansen.

Kommer du? Vi gleder oss til å se deg!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: