REINERTSEN Energi og miljø inviterer til temakvelder denne uka

Bildet er fra en tidligere temakveld hvor Knut Olav Knudsen fra Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening hold foredrag.

Bildet er fra en tidligere temakveld hvor Knut Olav Knudsen fra Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening hold foredrag.

Denne våren inviterer REINERTSEN Energi og miljø nok en gang til temakvelder hvor eksperter gir råd om hvordan man kan komme i gang med små og store enøktiltak. Temakveldene holdes i Lilleakerveien 8 i Oslo, er gratis og åpne for alle interesserte.

Tirsdag 18.03.2014 er temaet overgang fra fossil olje til fornybar energi rettet mot sameier og borettslag.

Onsdag 19.03.2014 er temaet etterisolering av tak, gulv og yttervegg.

Begge kveldene vil leverandører være til stede fra kl. 18 og frem til kl. 21.

For at vi skal vite cirka hvor mange som kommer, så ber vi deg melde deg på:
– Send epost til enok@reinertsen.com
– Ring Enøktelefonen: 22 92 14 00

REINERTSEN er operatør for Klima- og energifondet for Bymiljøetaten Enøk i Oslo, og det er i regi av dette prosjektet vi arrangerer temakvelder.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: