Prosjektering av rørledninger fra Johan Sverdrup og mottaksanlegg på Mongstad

Illustrajon Statoil.

Illustrajon Statoil.

REINERTSEN er tildelt en kontrakt for prosjektering av rørledninger, undervannsstrukturer, ilandføringsløsninger og modifikasjon på Mongstad-anlegget.

Arbeidsomfanget dekker forprosjektering (FEED) av en oljerørledning til Mongstad, inklusive landrør og fjordkryssinger over Fosnøya og Austrheim kommune, modifikasjoner av terminalen på Mongstad samt en gassrørledning til Statpipe som knyttes til denne via en T-stasjon utenfor Kallstø. Kontrakten inneholder også en opsjon for detaljprosjektering.

REINERTSEN har lang erfaring med subsea infrastruktur- og ilandføringsprosjekter, bl.a. Ormen Lange til Nyhamna, Snøhvit, Troll til Kollsnes og Haltenpipe til Tjeldbergodden. Flere av prosjektene ble muliggjort fordi helt nye tekniske løsninger ble utviklet sammen med kundene.

REINERTSEN har over 30 års erfaring fra subsea rørledninger og undervannsstrukturer samt 20 års erfaring med modifikasjoner av prosessanlegg på plattform og landanlegg.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: