REINERTSEN bygger gjerne for SalMar ASA

Adm.dir i REINERTSEN Torkild Reinertsen Foto: Pål Rune Lien

Adm.dir i REINERTSEN Torkild Reinertsen Foto: Pål Rune Lien

SalMar ønsker å bygge havoppdrettsanlegg basert på teknologi fra oljebransjen. De planlegger en nedsenkbar stålrigg med en diameter på 110 meter og en høyde på 67 meter. Riggen skal tåle bølger på opp mot ni meter. Salmar-gründer Gunnar Witzøe kaller prosjektet en «blå revolusjon», og målet er at anleggene skal være rømningssikre og minimere problemene med lakselus og andre sykdommer.

«Dette er nesten som en liten offshoreplattform, og vi kan stå for både prosjektering og bygging,» sa Torkild Reinertsen, direktør i REINERTSEN til adressa.no 18.mars. REINERTSENs verksted på Orkanger kan ta seg av byggingen.

Les artikkelen på Byggeindustrien/bygg.no her:
REINERTSEN ser store muligheter innen havoppdrett: http://www.bygg.no/article/1188106

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: