Åpning av personkulvert på Trondheim sentralstasjon

Bildet: f.v. Sandra og Hildegunn stod på stand for REINERTSEN på sentralstasjonen i dag tidlig.

Bildet: f.v. Sandra og Hildegunn stod på stand for REINERTSEN på sentralstasjonen i dag tidlig.

Personkulverten åpnet på Trondheim sentralbanestasjon i dag, nyoppusset og fin! Nå kan du bruke både heis og trapp fra trafikkhallen for å komme deg til riktig spor (se kart over hallen i lenken under). Personkulverten er en tunnel under bakken hvor de reisende går for å komme til og fra sporene. Den har vært stengt en periode i forbindelse med trappe- og heisarbeidet.

Sandra Steinbakk og Hildegunn Pettersen (bildet) fra REINERTSEN møtte opp på brakkeriggen i dag tidlig og delte ut kaffe og drops til de reisende fra kl. 05. De stod på stand frem til morgentoget til Oslo hadde dratt i halv ni-tiden, og forteller at det var mange morgenblide mennesker å treffe!

REINERTSEN overleverer hovedplattformen med spor 1 og 2 til Jernbaneverket tirsdag 8. april. I slutten av måneden kjører det første toget ut fra den ferdig oppgradert hovedplattform. Da er over to års byggetid over for REINERTSEN og underentreprenørene på Plattformprosjektet. Offisiell åpning er lagt til juni.

Kart over trafikkhallen fra Jernbaneverket: http://on.fb.me/1gK5PLq

Plattformprosjektet_personkulvert_Marit Sølvberg

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: