REINERTSEN er på Subsea Valley Conference 2014

F.v. dir. Subsea Martin Sørensen, adm.dir. Torkild Reinertsen, HR-rådgiver Hilde Sofie Heum og Arne Moe Tvedt som jobber for Subsea i REINERTSEN.

F.v. dir. Subsea Martin Sørensen, adm.dir. Torkild Reinertsen, HR-rådgiver Hilde Sofie Heum og Arne Moe Tvedt som jobber for Subsea i REINERTSEN.

REINERTSEN deltar på Subsea Valley i dag. Adm.dir. i REINERTSEN, Torkild Reinertsen, holder foredrag kl. 12.20 med tema “Effective execution of Subsea projects – how?” Vi står også på stand i messeområdet, klare til å ta imot studenter og andre nysgjerrige. Klokken 18.00 inviterer REINERTSEN og Subsea Valley til bankettmiddag på Holmenkollen Park Hotel.

Subsea Valley Conference er Norges største møteplass for subsea-næringen hvor representanter og ledere fra flere viktige teknologimiljøer møtes. Årets tema er «teknologi – kompetanse – konkurransekraft». Hvordan skal Norge utvikle og forsterke sin posisjon som verdensledende på teknologi i fremtiden? Kan vi bedre vår konkurransekraft ved å lære fra luft- og romfartsindustrien? Hvis kunnskap skal erstatte oljen, betyr det at vår næring ikke er en kunnskapsindustri? Hvordan skal norsk leverandørindustri tilpasse seg et globalt konkurransebilde? (subseavalley.com)

Les mer om Subsea Valley og konferansen her: http://subseavalley.com/ssv-2014/

HR-rådgiver Hilde Sofie Heum står på stand for REINERTSEN

HR-rådgiver Hilde Sofie Heum står på stand for REINERTSEN

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: