REINERTSEN satser på lederutvikling!

Bildet: modulbasert lederutvikling modul 7: personalansvar. Maiken forteller om våre forpliktelser som IA-virksomhet og hvordan vi skal følge opp og ivareta våre sykmeldte.

Bildet: modulbasert lederutvikling modul 7: personalansvar. Maiken forteller om våre forpliktelser som IA-virksomhet og hvordan vi skal følge opp og ivareta våre sykmeldte.

Det er attraktivt å være ansatt i et konsern som satser systematisk på utvikling av sine ledere.

REINERTSEN tilbyr nå et helt nytt, egenutviklet lederutviklingsprogram som består av ni moduler med ulike temaer. Målet med programmet er å skape en felles forståelse av ledelse i firmaet, utvikle enda bedre ledere gjennom å tilby faglig og personlig utvikling samt få verktøy en kan bruke i arbeidet som leder.

Gjennom deltagelse på ledermodulene bygges nettverk mellom ledere på tvers av lokasjoner og fag både i Norge og Sverige. Ledere på ulike nivåer kan utveksle erfaringer og utfordringer samtidig som de erverver seg ny kunnskap og kompetanse på ulike områder knyttet til det å være leder.

Lederutviklingsprogrammet bidrar til å gjøre gode ledere enda bedre og tryggere i sine oppgaver som ledere. De første modulene er allerede gjennomført, og nye moduler starter i løpet av året.
Jeg gleder meg til lærerike samlinger og til å bli bedre kjent med ledere ved andre lokasjoner i Norge og Sverige.

Helge Berset
Regionleder REINERTSEN Land, Bergen/Vestlandet

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: