REINERTSEN utfordrer subsea-miljøet og bygger opp et nytt kontor i Asker.

Dir. Martin Sørensen blir intervjuet på REINERTSENs stand under Subsea Valley Conference

Dir. Martin Sørensen blir intervjuet på REINERTSENs stand under Subsea Valley Conference

Martin Sørensen, direktør for REINERTSEN Subsea, ble intervjuet av enerWESubsea Valley Conference 2014.

«Vi skal utfordre dagens forretningsmodell, der fire aktører har full kontroll på verdikjeden i fra begynnelse til slutt. REINERTSEN skal være en produktuavhengig systemintegrator,» forteller Martin. «REINERTSEN er et dynamisk selskap hvor beslutningene taes raskt. Har vi interessante muligheter, så trykker vi på knappen og gjennomfører,» fortsetter han. «Jeg tror vi skal ha det virkelig gøy i REINERTSEN under oppbyggingen av det nye subseamiljøet her i Oslo, og jeg håper vi får mange gode medarbeidere med på laget».

Se våre ledige stillinger innen olje og gass på nettsiden vår: http://www.reinertsen.no/ledige-stillinger-olje-og-gass

Se videointervjuet i lenken under: http://www.enerwe.no/rekruttering/reinertsen-utfordrer-subsea/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=reinertsen-utfordrer-subsea

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: