Påskestemning på Plattformprosjektet i Trondheim

F.v. Hildegunn, Roger og Sandra.

F.v. Hildegunn, Roger og Sandra.

Påskeharene var på besøk på Plattformprosjektet i går. De la fra seg påskeegg rundt omkring på Trondheim sentralstasjon til alle deltakerne på prosjektet. Eggene var merket med navn, så det var om å gjøre å finne sitt eget egg før noen rappa det. Også i fjor, da vi hadde overlevering av delprosjekt før påske, var mellomplattform 2 full av påskeegg. Herlig overraskelse!

Plattformprosjektet overleveres denne uken, og over to års byggetid avsluttes snart for REINERTSEN og underentreprenører. Overtakelsesbefaring er gjennomført sammen med Jernbaneverket. Offisiell åpning er lagt til juni.

image5

Påskeegg_Sandra H. Steinbakk

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: