Studentbesøk hos REINERTSEN Trondheim

Siri Hunnes Blakstad forteller om REINERTSEN. Foto: Pål Rune Lien.

Siri Hunnes Blakstad forteller om REINERTSEN. Foto: Pål Rune Lien.

Tirsdag 8. april var REINERTSEN så heldige å få besøk av 50 studenter fra bygg– og arkitektstudenter fra NTNU. Det var studentene selv som hadde tatt initiativ til å besøke oss, noe vi selvsagt setter stor pris på.

Direktør for Divisjon Engineering Arkitekt Land (DEAL), dr.ing. Siri Hunnes Blakstad, åpnet med å fortelle om REINERTSEN og hva som skiller oss fra de fleste konkurrerende bedrifter, nemlig at vi kan utvise tverrfaglig samspill i egen organisasjon. Vi har eget arkitektkontor i tegn_3, ingeniører og entrepriseavdeling, og Siri utdypet hvordan dette gjennomføres praktisk i prosjekter.

Tverrfagligheten gjenspeiler seg også i at vi anvender kunnskap fra oljeindustrien i vår landbaserte virksomhet. Dette lå til grunn da konseptet «Kunstig sjøbunn – et forankringskonsept for kryssing av lange og dype fjorder» ble initiert. Prosjektleder for «Kunstig sjøbunn», dr.ing. Marit Reiso, presenterte konseptet der offshoreteknologi brukes til forankring av bruer.

Etter foredragene ble det tid til mingling og servering av pizza i REINERTSENs kantine på Leiv Eiriksson senter.

Vi takker for en fin kveld og håper å se flere av dere her igjen ved en senere anledning!

Se flere bilder fra arrangementet på vår Facebook-side.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: