REINERTSEN PÅ TOKT

Klar til tokt REINERTSEN var på utkikk etter de beste ingeniørstudentene på årets Ingeniørtokt. F.v.: Webjørn, Hanna, Christoffer, Foto: Tom Egil Dørum/REINERTSEN

Sammen reiser totalt 180 ingeniører fra Høyskolen i Bergen på tokt. Deres destinasjon var ikke som vikingenes plyndringstokter, ei heller er det snakk om en krigstokt. Nei, ingeniørenes tokt er en reise for å bli bedre kjent, for å styrke relasjoner mellom bedrift og unge lovende ingeniørstudenter. Og kanskje det til og med åpner dører for fast ansettelse?

REINERTSENs representanter for anledningen var Christoffer, Hanna, Webjørn og Kenneth. I innledende del av arrangementet hadde de 15 minutter på seg til å skape oppmerksomhet og interesse hos studentene. Christoffer er sikker på at arrangementet ble en suksess. «Vi fikk ikke tid til å spise fiskesuppen engang!» forteller en oppglødd Christoffer, som nå er blitt en enda flinkere «mingler».

Image

REINERTSEN på SAS Hotel Norge i Bergen under årets  Ingeniørtokt 2014. F.v.: Hanna, nyutdannet prosess; Webjørn, nyutdannet mekanisk;  Christoffer, gruppeleder Vedlikehold. Foto: Jan Inge Karlsen Wuller/REINERTSEN.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: