Lederakademiet i REINERTSEN

Går du med en leder i magen? Da kan REINERTSENs lederakademi være noe for deg!

Helt til topps med REINERTSEN!

Helt til topps med REINERTSEN!

REINERTSEN AS er en aktiv bidragsyter i hele verdikjeden, og vårt konkurransefortrinn er vår evne til å forstå helheten. Lederakademiet i REINERTSEN Land legger vekt på å utvikle fremtidige ledere som har de beste forutsetningene for å inngå i ledergruppen til store entrepriseprosjekter og prosjekteringsoppdrag.

Søk opptak på Lederakademiet her.

Å jobbe i hele verdikjeden: En medarbeiders erfaringer
Lars Aune begynte som sommerjobber i REINERTSEN, og skrev både prosjekt- og masteroppgave for oss. I løpet av sine tre år som fast ansatt har Lars vært innom de fleste delene av verdikjeden i REINERTSEN.

Lars ble ansatt som disipliningeniør i gruppen Konstruksjonsteknikk i Trondheim. Han begynte med prosjektering av bæresystem i stål for et kontorbygg på sju etasjer og ca. 20.000 kvm. Han hadde noe erfaring fra byggeplass gjennom sommerjobbene ute på anlegg, og fikk etter et halvt års arbeid bli med i den nye gruppen Produksjonsprosjektering.

”Vi var to stykker som skulle bistå entrepriseprosjekter med prosjektering for byggefase. Vi jobbet mye med Tverlandsbrua, Norges første fritt-frem-bygg-bru med fire kjørefelt. Det inkluderte både prosjektering av 25 meters spennforskaling samt stabilitetsberegning av senkekasse under bygging ned til 30 meters dyp.”

Vegen videre førte til jobb som anleggsleder for Tverrforbindelsen (Sjøgangen), ei 200 meter lang samvirkebru i stål og betong som krysser sentralbanestasjonen i Trondheim. Etter overlevering og snorklipping på brua 25. oktober 2012, gikk Lars tilbake til jobben som rådgivende ingeniør på byggsiden.

Fra februar 2013 fikk Lars være med på forprosjektet for Hønefoss vgs. som i dag er under oppføring. Resten av året var han anleggsleder for betongarbeidene på E6 Øst, et stort vegprosjekt som innebar ansvar for oppføring av gang- og sykkelbru, fire vegbruer, to gangkulverter, samt mer enn en kilometer med høye støttemurer i betong.

Siden februar i år har Lars vært gruppeleder for Konstruksjonsteknikk i Divisjon Engineering Arkitekt Land Trondheim, gruppen han opprinnelig startet i for tre år siden.

”Som leder i en gruppe der jeg selv er yngste medlem får jeg mange nye utfordringer. Så langt trives jeg særs godt med det.

Etter bare to og et halvt år har jeg vært innenfor mange områder i konsernet, og jeg har fått bidra i omtrent alle faser av et byggeprosjekt. Gjennom ulike oppgaver har jeg sett at REINERTSEN har utrolig mye å by på. Bedriften har en variert samling av mennesker som alle har til felles å være svært engasjert i jobben sin, og det finnes fagekspertise og kunnskap som til stadighet forbløffer. Dersom jeg har et spørsmål vet jeg at fasiten sitter bare er et par kontordører unna.

Å ha muligheten til slik tverrfaglighet er for min del den største fordelen med å jobbe i REINERTSEN. Det å ha byggerfaring ute i prosjekt samt praktisk erfaring under prosjektering har for min del (og kanskje for REINERTSENs del) vært gull verdt.”

Send oss en god søknad på en side om din motivasjon for å søke Lederakademiet, samt hvilken kompetanse og hvilke ferdigheter du ønsker å utvikle gjennom akademiet. Vi søker i år etter tre kandidater.

Søk Lederakademiet!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to Lederakademiet i REINERTSEN

  1. Tilbaketråkk: Første samling i REINERTSENs lederakademi | REINERTSENs blogg

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: