Ressursstyring på agendaen

Image

Engasjerte ledere gjennomførte konstruktive diskusjoner både i organiserte grupper og i pausene.

REINERTSEN Olje og gass avd. Prosessanlegg skal forbedre kvaliteten i ressursstyringsprosessen, og trener derfor opp totalt 190 ledere i Trondheim, Gøteborg og Bergen. Opplæringen gjennomføres i perioden mars til mai. «Nå har vi kurset 110 medarbeidere og er dermed over halvveis til mål!» forteller Margit Hermundsgård, rådgiver for Samhandling i Trondheim.

«Formålet er at alle skal kjenne ressursstyringsprosessen godt og vite hva de skal bidra med. Dette betyr at alle i REINERTSEN har en felles forståelse for hva prosessen innebærer, og at hver enkelt deltaker er i stand til å ta sitt ansvar i ressursstyringsprosessen,» forklarer Astrid Torsteinson, gruppeleder for Samhandling i Bergen.

REINERTSEN har valgt å kalle opplæringen for trening heller enn kurs. Dette gjør vi for å understreke at forståelsen av hvordan man skal følge prosessen blir best dersom man får diskutert seg gjennom ulike «case». Mesteparten av treningsdagen foregår derfor i grupper hvor ulike dilemmaer med tilhørende risiko og muligheter blir diskutert.

Ansvarlig for gjennomføring er leder for Prosessanlegg, Geir Tore Suul; avdelingsleder i REINERTSEN Bergen, Arnt Henrik Bjørnevik og avdelingsleder i Gøteborg, Thomas Johanson.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: