Statsbyggkonferansen 2014: Siri Blakstad holder foredrag

Siri holder foredrag for bygg- og arkitektstudentene fra NTNU tidligere i år. Foto: Pål Rune Lien.

Siri holder foredrag for bygg- og arkitektstudentene fra NTNU tidligere i år. Foto: Pål Rune Lien.

Best på bygg med mening! Statsbygg inviterer i dag kunder og samarbeidspartnere til Statsbyggkonferansen 2014 i Oslo. Vår egen Siri Hunnes Blakstad, divisjonsdirektør for Engineering Land Arkitekt/professor II NTNU, Institutt for byggekunst, prosjektering og forvaltning holder foredrag kl. 13: Morgendagens arbeidsplass – om teknologiutvikling og nye arbeidsformer.

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner kommer og Petter Schjerven er konferansier.

Se programmet for konferansen her: http://statsbygg.no/FilSystem/files/aktuelt/statsbyggkonferansen/2014/Invitasjon_SBkonferansen_2014.pdf

Vi gleder oss!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: