Rørsamling på tvers av alle lokasjoner

DSC08697 Bildet: F.v. Daniel Ek Weis fra Bergen og Alexander Moravac fra Stenungsund

6. og 7. mai arrangerte rørgruppene i REINERTSEN Olje og gass – Prosessanlegg en felles samling for alle lokasjoner. 138 spente og handlekraftige ingeniører fra Bergen, Göteborg, Hammerfest, Murmansk, Stenungsund og Trondheim. Dette var den første fellessamlingen noensinne for alle rørgruppene, så det var med andre ord på høy tid å invitere alle de kompetente medarbeiderne til en samling ved hovedkontoret i Trondheim.

På grunn av noe ulik organisering ved de ulike lokasjonene, hadde gruppelederne en utfordring med å arrangere en ren faglig samling. Men vi hadde et ambisiøst ønske: Å la den røde tråden i samlingen følge våre kjerneverdier.

Adm.dir. Torkild Reinertsen og leder for Prosessanlegg, Geir T. Suul, presenterte visjoner, marked, samarbeid på tvers av lokasjoner, REINERTSEN DNA og kjerneverdier m.m. Dette bidro godt til å holde den røde tråden omkring våre kjerneverdier, og vi hadde forberedt gruppeoppgaver med vinkling rundt verdiene.

Vi fikk gode og interessante prosjektpresentasjoner av Idun Løwø og Henrik Abrahamsson, samt et foredrag fra HR-rådgiver Aishat Bislieva om hvordan Norge og nordmenn blir sett utenfra.

Kjersti Bjørkeng Størdal fra Divisjon Engineering Arkitekt Land presenterte utfordringer rundt temaet «Hva skal vi gjøre for å gjennomføre gode prosjekter» med historikk fra flere megaprosjekter på landsiden.

En stor takk til Margit Hermundsgård for gjennomføringshjelp og til alle deltagerne som bidro til at det ble en vellykket samling!

Arrangementskomitèen bestod av gruppeledere på ulike lokasjoner og rørfag: Laila Hovland, Jon Haraldsson, Anders Sivers, Robert Carlèn, Tom Arve Sandøy, John Hancock, Øyvind Sørgjerd og Bernt Swendgaard sammen med Margit Hermundsgård.

Gruppeleder for Rør i REINERTSEN Trondheim,

Bernt Swendgaard

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: