Statoil har tildelt REINERTSEN kontrakt på 450 millioner

Bildet: f.v. Thomas Reinertsen, divisjonsdirektør og Morten Sundt, Manager Supply Chain. Foto: Jan Ivar Skjetne/REINERTSEN.

Bildet: f.v. Thomas Reinertsen, divisjonsdirektør og Morten Sundt, Manager Supply Chain. Foto: Jan Ivar Skjetne/REINERTSEN.

Den nye kontrakten på Tjeldbergodden har en varighet på over tre år og opsjon på forlengelse i to perioder á to år. REINERTSEN estimerer kontraktsverdien til 450 millioner kroner inkludert opsjoner.

REINERTSEN har siden 1997 hatt V&M-ansvaret på Tjeldbergodden.

«Tilliten Statoil demonstrerer ved å videreføre dette samarbeidet over så mange år gjør meg skikkelig stolt. Den viser at vi leverer i henhold til kundens forventninger,» sier divisjonsdirektør Thomas Reinertsen.

Har hele verdikjeden på plass

REINERTSEN produserer for Tjeldbergodden på løpende bånd. Engineering og innkjøp utføres ved REINERTSENs hovedkontor i Trondheim, mens prefabrikasjon foregår ved offshoreverftet på Orkanger før nye løsninger installeres av REINERTSENs fagarbeidere på Tjeldbergodden. Vi samarbeider tett med Statoil hele tiden.

«I REINERTSEN gjennomfører vi hele EPCI-prosessen in-house. Vi har med tung ingeniørkompetanse og går dypt inn i hver detalj. Ingeniørene er tett på fagarbeiderne, både ved våre egne offshoreverft og under installasjon. Slik leverer vi sømløst, og nettopp derfor ser vi også sammenhengene og mulighetene for å levere bedre løsninger,» forklarer Thomas Reinertsen.

Lokale arbeidsplasser
«Kontrakten med Statoil er av stor betydning for lokalbefolkningen fra Aure og Hemne som jobber på Tjeldbergodden. Mye av kontoret og verkstedet her baserer seg på kontrakten med Statoil,» sier Reinertsen.

Teknisk Ukeblad: Statoil tildeler Reinertsen 450-millioners-kontrakt
Adresseavisen: Storkontrakt til REINERTSEN

For mer informasjon kontakt:
Thomas Reinertsen
Direktør for Divisjon fabrikasjon og installasjon
Tlf. 930 90 494

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: