REINERTSEN er tildelt totalentreprise til over 300 millioner på City Nord

Ill. arkitekt Bjørn Jenssen

Ill. arkitekt Bjørn Jenssen

Allerede i november 2015 åpner Nordlands største kjøpesenter City Nord i Bodø med 100 nye butikker. REINERTSEN er tildelt totalentreprisen på de 25 000 nye kvadratmetrene til en verdi på over 300 millioner eks. mva.

«Dette er en stor og viktig kontrakt for kontoret vårt i Jernbaneveien 100 i Bodø, og vi er stolte over tilliten som er utvist fra Coop Nordland i tildelingen av jobben. Vi har vært i Bodø i over 70 år (tidligere AS Anlegg) og har et dyktig prosjekteringsmiljø der som har over tid har levert gode resultater. Bodø er en interessant region for REINERTSEN med mye utbygging innen både bygg og anlegg. City Nord vil bidra til videre utvikling og interessante arbeidsoppgaver for både Bodø-miljøet og øvrige medarbeidere innen prosjektering og utførelse
i REINERTSEN,» forteller Kristian Reinertsen i REINERTSEN AS.

Stort prosjekt
I tillegg til 100 nye butikker kommer også 300 nye parkeringsplasser. Med de 25 000 nye kvadratmetrene blir City Nord hele 65 000 kvadratmeterstort og kan tilby det meste for kjøpelystne i regionen.

Store oppdrag i Bodø
REINERTSEN har de siste årene levert flere prosjekter i Bodø, blant annet Tverlandsbrua som er en firefelts fritt-frembygg-bro langs innkjøringen til Bodø nordfra, og betong og bæresystem til Kulturkvartalet. Flere lokale aktører har bidratt til realiseringen av disse prosjektene, bl.a. Alstad Maskinbedrift AS, Beko Industriverksted AD, Helgeland Betong AS og BE element AS.

«Vi håper å trekke på lokale krefter videre i prosjektet for Coop Nordland også. Vi har mange solide partnere i regionen og vi har allerede gode prosjektstrukturer og samarbeidsformer på plass, noe vi kan benytte også i dette prosjektet,» forklarer Kristian Reinertsen.

For mer informasjon kontakt:
Kristian Reinertsen, direktør Divisjon Entreprise
tlf. +47 930 90 545

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: